Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Dy ditët në vijim do të ndërpritet energjia elektrike, zbuloni zonat e prekura në Tiranë

Dy ditët në vijim do të ndërpritet energjia elektrike, zbuloni zonat e prekura në Tiranë
May 26
09:24 2019

Në kuadër të punimeve për riparimin e rrjetit të kabinave elektrike në Tiranë vjen edhe njoftimi i OSHEE për oraret e stakimit të energjisë elektrike në shumë zona të kryeqytetit.
Sipas Syri.net, mē poshtë janë të radhitura të gjithë oraret dhe zonat që do të mbeten pa energji në datat 27 deri më 29 maj.

Stakim i datës 27-29 maj
Vijojnë në Tiranë punimet për investimin në kabinat elektrike.
27 maj, punime në 8 kabina
Kabina “Jora dhe Palushi”, ora 09:00-15:00
pa energji rruga “Teodor Keko” pjesërisht, tek Astiri
Kabina “Koceket”, ora 09:00-15:00
pa energji zona tek kthesa e Kamzës pjesërisht
Kabina “Ali Baushi 1” , ora 09:00-15:00
pa energji rruga “Kadri Roshi” pjesërisht
Kabina “Laprake 6”, ora 09:00-16:00
pa energji rruga “Riza Cuka” pjesërisht, rruga “Lord Bajron” pjesërisht
Kabina “Allias 2”, ora 09:00-15:00
pa energji rruga “Shyqyri Peza” pjesërisht, në Allias
Kabina 6 “Medreseja”, ora 9:30-15:00
pa energji rruga e Dibrës pjesërisht, tek Medreseja
kabina  “Mine Peza 6/1”, ora 9:30-15:00
pa energji zona midis rrugës së Durrësit pjesërisht dhe rrugës “Mine Peza” pjesërisht
Kabina “Tripod”,  ora 09:00-15:00
pa energji rruga “Mentor Xhemali” pjesërisht
28 maj, do të punohet në 6 kabina
kabina  “Siri Kodra 2”, ora 9:30-15:00
pa energji zona midis rrugës “Karl Gega”  dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht
kabina  “Usluga” ora 09:30-15:00
zona pranë ish-stacionit të Trenit, tek Ish Fidanishtja
Kabina “Malajzjan 1”,  ora 09:00-15:00
pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pallatt e Malajzjanit
Kabina “Shkreli”, ora 09:00-16:00
pa energji rruga “Besim Fagu” pjeserisht, pranë rrugës “5 Maji”
Kabina “Laprake 5”, ora 09:00-16:00
pa energji rruga “Riza Cuko” pjesërisht, në Laprakë
Kabina “Njazi Meka 1”  09:00-15:00.
pa energji rruga “Njazi Meka” pjesërisht
29 maj, punime në 2 kabina
Kabina Malajzjan 2,  ora 09:00-15:00
pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pall e Malajzjanit
Kabina Euro 3D, ora 09:00-15:00
pa energji rruga e Shkodrës pjesërisht./blitz.al

Share