Blitz

 Breaking News

Kur do të hapen kufijtë? Përgjigjet zyrtarisht Rama!

Kur do të hapen kufijtë? Përgjigjet zyrtarisht Rama!
April 03
20:34 2020

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se kufijtë do të hapen vetëm në atë moment kur armiku (Covid-19) do të zhduket dhe nuk do të jetë më rrezik për vendin tonë.

Kreu i qeverisë më tej ka thënë se kthimi i shqiptarëve është një rrezik potencial për të shtuar koronavirusin në vendin tonë kështu që nuk do të mund të rikthehen në Shqipëri pa u normalizuar situata.
Share