Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre
August 07
19:13 2016

Gjithmonë e më tepër, njerëzit bëhen edhe më egoistë, duke shfrytëzuar në maksimum dhe torturuar gjallesat e tjera në tokë pa u menduar dy herë! Janë njerëzit ata që vrasin kafshët për ushqim, për veshje, që shkatërrojnë pyjet për interesat vetjake, apo i përdorin gjallesat për testimet e tyre në kuadër të studimeve shkencore.

Iu rendisim 11 postera, ku të favorizuara janë kafshët. Si do të ndiheshin njerëzit nëse kafshët do bënin me ta atë që njerëzit u bëjnë atyre?! /Blitz.al/

Etiketimet
Shperndaje