Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Kursi i këmbimit valutor

Kursi i këmbimit valutor
April 02
15:01 2016

Kursi zyrtar i këmbimit (“fiksi”) llogaritet sipas udhëzimit “Mbi mënyrën e llogaritjes së “fiksit” të kursit të këmbimit të lekut në Bankën e Shqipërisë” miratuar me vendim të Këshillit Mbikëqyrës, Nr.66, datë 30.08.2006.
Më poshtë, kursi i këmbimit valutor të disa monedhave të huaja përkundër monedhës vendase LEK përgjatë ditës së sotme në Shqipëri:
Monedha EUR (euro) blihet me 138.5 lekë dhe shitet me 139.1 lekë.
Monedha USD (dollar amerikan) blihet me 121.4 lekë dhe shitet me 122.5 lekë.
Monedha CAD (dollari kanadez) blihet me 92.6 lekë dhe shitet me 94 lekë.
Monedha GBP (paundi britanik) blihet me 172.6 lekë dhe shitet me 174.5 lekë.